2openeyes2openeyes heeft als doel mensen te helpen om de ogen te openen voor nieuwe invalshoeken en zienswijzen, kansen en mogelijkheden in onze veranderende en sterk vergrijzende samenleving. Wij verbinden mensen met verschillende achtergronden en vanuit verschillende disciplines vanuit de overtuiging dat meervoudigheid creativiteit stimuleert en tot nieuwe oplossingen leidt. Concreet doen wij dat op de volgende manieren:

  • Door netwerkbijeenkomsten te organiseren. Hier krijgen vernieuwende projecten een podium, doen deelnemers inspiratie en nieuwe ideeen op en kunnen nieuwe samenwerkingsverbanden ontstaan.
  • Door studiereizen of dagtrips te organiseren naar inspirerende voorbeeldprojecten. Deze reizen organiseren wij op eigen initiatief voor onze leden en andere geinteresseerden. Ook organiseren wij dergelijke reizen en trips op verzoek en op maat.
  • Daarnaast laten wij ons inschakelen door opdrachtgevers om met onderzoek en via ons netwerk kansen en vernieuwende oplossingsrichtingen te genereren in een vergrijzende maatschappij.

 

IMG_5133

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *