open3Stichting 2openeyes is opgericht door een groep gelijkgestemden die elkaar gevonden hebben in een gedeelde zorg over de teneur die klinkt rondom de vergrijzende en veranderende samenleving. We hebben onze krachten gebundeld en zijn een netwerk gestart van mensen die met ons kennis willen uitwisselen, willen leren en handelingsalternatieven willen ontwikkelen in de context van die veranderende samenleving. We treden op als ‘reisgids’ tijdens onze gezamenlijke ontdekkingsreis. Deze reis en het delen van inzichten en ervaringen draagt bij aan ons gezamenlijk sociaal en economisch welzijn. En het sterkt ons om meer bewuste keuzes te maken over wie we zijn, waarom we betekenisvolle oplossingen moeten vinden, wat voor ons van waarde is en hoe we elkaar kunnen verrijken om het verschil te maken in het creëren van een betere wereld.
 

IMG_2570

De oprichters van de Stichting 2openeyes zijn:

Asha Nagesser (INSIDEAN)Renate Werkman (Kantelwerkers)Alex Sievers (Beyond Now) en Dick van Dommelen (Amazing Learning).

Samen beslaan we een brede range van onderwerpen waarmee we ervaring hebben, waaronder wonen, bouwen en rurale en gebiedsontwikkeling; zorg, gezondheid en vergrijzing; onderwijs en wetenschap; leiderschap, sociale innovatie en duurzaam ondernemerschap.

Wij treden op als:

  • Sociaal netwerk makelaars, door mensen, groepen en gemeenschappen te verbinden en de zakelijke en beleidswereld te koppelen
  • Een denktank, die onderzoek doet en haar expertise en advies aanbiedt op verschillende thema’s en beleidsagenda’s
  • Ontwikkelaars van duurzaam leiderschap
  • Gids tijdens studie- en inspiratiereizen naar organisaties of plekken die zicht kunnen geven op andere vormen van organiseren van sociaal-maatschappelijke thema’s in de vergrijzende en veranderende samenleving.

2 thoughts on “Over ons

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *